ben hastalıgım 2 yıl once ogrendım cok sık atakla gecırıyorum ama ılcamı kllandıktan sonra co sukur fazlasyla azaldı yanlız suan evlenmek uzereyım bu hastalıktan dolayı ılerde cocugumun olmama duumu olabılırmı acaba...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Sevgili Nuran,
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığı, doğrudan doğurganlığı etkileyen bir durum değildir. Ancak, hastalığın yol açabileceği bazı komplikasyonlar ve kullandığınız ilaçlar doğurganlığı etkileyebilir. Bu nedenle, evlenmeden önce ve çocuk sahibi olma düşüncesiyle doktorunuza danışarak ayrıntılı bilgi ve tavsiyeler almanız önemlidir.
nuran
03 Haziran 2024 Pazartesiben hastalıgım 2 yıl once ogrendım cok sık atakla gecırıyorum ama ılcamı kllandıktan sonra co sukur fazlasyla azaldı yanlız suan evlenmek uzereyım bu hastalıktan dolayı ılerde cocugumun olmama duumu olabılırmı acaba...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiSevgili Nuran,
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığı, doğrudan doğurganlığı etkileyen bir durum değildir. Ancak, hastalığın yol açabileceği bazı komplikasyonlar ve kullandığınız ilaçlar doğurganlığı etkileyebilir. Bu nedenle, evlenmeden önce ve çocuk sahibi olma düşüncesiyle doktorunuza danışarak ayrıntılı bilgi ve tavsiyeler almanız önemlidir.
Sağlıklı günler dilerim.